پرچمدار سامسونگ بعد از هفت سال ارتقا پیدا می کند
ابزار اپل: سامسونگ در نظر دارد بعد از هفت سال، ظرفیت باتری پرچم دار خودرا افزایش دهد. بر این اساس، گلکسی S27 اولترا ممکنست با باتری 5700 یا 5800 میلی آمپرساعتی و فناوری سیلیکون-کربن عرضه شود؛ ارتقایی که می تواند یکی از مهم ترین تغییرات این گوشی نسبت به نسل های گذشته باشد.
تینا مزدکی_در حالی که هنوز گلکسی Z Fold 8 به صورت گسترده وارد بازار نشده، شایعات در رابطه با نسل بعدی پرچم داران سامسونگ شروع شده است. گلکسی S27 Pro به یک باتری ۵۲۰۰ میلی آمپرساعتی مجهز خواهد شد؛ اما مهم ترین تغییر به گلکسی S27 اولترا مربوط می شود که گفته می شود از یک باتری ۵۷۰۰ یا حتی ۵۸۰۰ میلی آمپرساعتی بهره خواهد برد.
اولین افزایش ظرفیت باتری بعد از هفت سال اگر این اطلاعات صحت داشته باشد، گلکسی S27 اولترا اولین پرچم دار سری S سامسونگ در هفت سال گذشته خواهد بود که با افزایش ظرفیت باتری عرضه می شود.
سامسونگ از زمان معرفی گلکسی S20 اولترا تاکنون، ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپرساعتی را برای مدلهای اولترا حفظ نموده است؛ ظرفیتی که در گلکسی S26 اولترا نیز بدون تغییر باقی ماند. بنابراین، استفاده از باتری ۵۷۰۰ یا ۵۸۰۰ میلی آمپرساعتی به معنای افزایش حدود ۱۴ تا ۱۶ درصدی ظرفیت باتری خواهد بود؛ ارتقایی که می تواند تأثیر محسوسی بر شارژدهی دستگاه داشته باشد.
فناوری سیلیکون-کربن؛ پاسخ سامسونگ به رقبا سال هاست که رقبایی مانند شیائومی، اوپو و آنر از باتری های پرظرفیت تر استفاده می نمایند، اما سامسونگ در افزایش ظرفیت باتری پرچم داران خود محتاط عمل کرده است.
این احتیاط تا حد زیادی به سابقه مشکلات باتری در بعضی محصولات این شرکت بازمی گردد؛ موضوعی که سبب شد سامسونگ با محافظه کاری بیشتری به سراغ فناوری های نوین برود.
حال این شایعه می تواند نشانه ای از آن باشد که سامسونگ سر انجام می خواهد از باتری های سیلیکون-کربن (Silicon Carbon) استفاده نماید. این فناوری با افزایش چگالی انرژی، امکان استفاده از باتری های بزرگ تر را بدون افزایش ضخامت گوشی فراهم می آورد و در سالهای اخیر بتدریج در گوشیهای پرچم دار برندهای چینی رواج یافته است.
شباهت دوربین سلفی به آیفون ۱۷ GalaxyClub پیشتر نیز مدعی شده بود که گلکسی S27 Pro و گلکسی S27 Ultra هر دو به دوربین های اصلی و فوق عریض ۵۰ مگاپیکسلی مجهز خواهند شد.
این گزارش همین طور ادعا می کند سامسونگ امکان دارد از یک دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی با طراحی مربعی استفاده کند؛ طراحی ای که گفته می شود شباهت زیادی به دوربین سلفی آیفون ۱۷ خواهد داشت.
البته تمام این اطلاعات در حد شایعه هستند و سامسونگ هنوز هیچ یک از مشخصات سری گلکسی S27 را به صورت رسمی تأیید نکرده است. انتظار می رود این شرکت طبق روال سالهای قبل، دی یا بهمن ۱۴۰۵ (ژانویه ۲۰۲۷) از نسل جدید گوشیهای سری گلکسی S رونمایی کند.
منبع: techadvisor
حرف آخر اینکه شباهت دوربین سلفی به آیفون ۱۷ GalaxyClub پیش تر هم مدعی شده بود که گلکسی S27 Pro و گلکسی S27 Ultra هر دو به دوربین های اصلی و فوق عریض ۵۰ مگاپیکسلی مجهز خواهند شد. این گزارش همچنین ادعا می کند سامسونگ امکان دارد از یک دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی با طراحی مربعی استفاده کند؛ طراحی ای که گفته می شود شباهت زیادی به دوربین سلفی آیفون ۱۷ خواهد داشت.
منبع: iostools.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب