ربات جوشكار در شركت توسعه نیشكر خوزستان ساخته شد

ربات جوشكار در شركت توسعه نیشكر خوزستان ساخته شد ساخت و بومی سازی ربات جوشکار برای اولین بار در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با همکاری موسسه تحقیقات توسعه نیشکر و کشت و صنعت نیشکر دهخدا در خوزستان طراحی و تولید شد.


معاون صنعت موسسه تحقیقات و آموزش شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی روز جمعه با بیان این خبر به ایرنا اظهار داشت: پیش از این کشور برزیل سازنده ربات های جوشکار در صنعت نیشکر کشورمان بود که با همت متخصصان شرکت توسعه نیشکر این ربات بومی سازی و ساخته شد.
مسعود جوبنده اضافه کرد: با عنایت به بومی سازی این ربات در داخل کشور، صنعت نیشکر در شرایط تحریم هم از خدمات و پشتیبانی شرکتهای خارجی بی نیاز می شود.
وی ضمن اشاره به کاربرد ربات جوشکار در صنعت نیشکر اظهارداشت: نیشکر بعد از عملیات برداشت و حمل به محل تخلیه نی در کارخانه شکر، وارد بخش آسیاب می شود تا عملیات آماده سازی و عصاره گیری صورت گیرد.
معاون صنعت موسسه تحقیقات و آموزش شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی اضافه کرد: بخش عصاره گیری نیشکر از پنج آسیاب و هر آسیاب از پنج غلتک تشکیل شده است که در این بین سه غلتک اصلی کار فرایند عصاره گیری نیشکر را انجام می دهند.
وی با اشاره به اینکه در فرایند عصاره گیری، غلتک ها گرفتار سایش می شونداظهار داشت: همین روند کاری باعث می شود عملیات عصاره گیری برای مدتی به منظور تعمیر و بازسازی غلتک ها متوقف شود.
جوبنده ضمن اشاره به عملکرد ربات جوشکار در پیشگیری از وقفه در تولید شکر اظهار داشت: ربات جوشکار به منظور پیشگیری از وقفه در عملیات عصاره گیری نیشکر ساخته شده و عملیات تعمیر و جوشکاری غلتک ها در حین فرایند انجام می شود و از این پس دیگر وقفه ای در فعالیت کارخانه تولید شکر ایجاد نمی گردد و همین مساله سبب افزایش راندمان تولید خواهد شد.
وی اضافه کرد: ربات جوشکار برپایه برنامه ریزی های صورت گرفته و به صورت هوشمند در زمانی که غلتک های آسیاب مشغول فعالیت هستند در صورت ساییدگی عملیات تعمیر و جوشکاری انجام می دهد.
معاون صنعت موسسه تحقیقات و آموزش شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی قیمت تمام شده پایین ربات جوشکار نسبت به قیمت محصولات خارجی را از مزایای این محصول عنوان نمود و اظهار داشت: قیمت ربات جوشکار در کشور برزیل ۲۵ هزار یورو معادل ۷.۵میلیارد ریال است اما متخصصان توسعه نیشکر با ۱.۳ میلیارد ریال موفق به ساخت این فناوری شدند.
به گزارش ابزار اپل به نقل از ایرنا عملیات اجرایی واحدهای هفتگانه نیشکری خوزستان درسطح ۸۴هزار هکتار در جنوب و شمال اهواز از دهه ۷۰ شروع و از آغاز دهه ۸۰ یکی بعد از دیگری به بهره برداری رسید.
واحدهای هفتگانه نیشکری سلمان فارسی، حکیم فارابی، امام خمینی(ره)، دهخدا، امیرکبیر، میرزاکوچک خان و دعبل خزاعی حدود ۴۰ درصد شکر کشور را تأمین می کنند.
واحدهای نیشکری هفت تپه و کارون از دیگر واحدهای مستقل تولید شکر در خوزستان هستند.
نیاز سالانه کشور به شکر ۲.۲ میلیون تن است که از این میزان ۱.۵ میلیون تن در داخل تولید و حدود ۷۰۰ هزار تن شکر خام از خارج وارد می شود؛ بخش مهمی از شکر خام (زرد) وارداتی در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان به شکر سفید تبدیل می شود.



منبع:

1399/10/29
11:00:26
0.0 / 5
1055
تگهای خبر: تخصص , تولید , خدمات , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ابزار پل

پربحث ترین ابزار پل

جدیدترین ابزار پل

ابزار اپل - iosTools.ir
iostools.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ابزار اپل محفوظ است

ابزار اپل

معرفی و فروش نرم افزارهای IOS

ابزار اپل: دنیای نرم افزارهای IOS در دستان شماست. با ابزار اپل، آیفون و آیپد خویش را به اوج برسانید