مدال طلای رقابت های جهانی هندوستان به مخترع مازندرانی رسید

مدال طلای رقابت های جهانی هندوستان به مخترع مازندرانی رسید به گزارش ابزار اپل پزشک مخترع ایرانی با ساخت نسل جدید راکتورهای فوق پیشرفته تولید برق در فضاپیماها، مدال طلای رقابت های جهانی ابداعات و اختراعات هندوستان (INEX۲۰۲۱) را از آن خود کرد.


به گزارش ابزار اپل به نقل از خبرگزاری ایرنا، دکتر حامد میلانی مخترع و پژوهشگر اهل ساری برای اولین بار در دنیا، موفق به طراحی و ساخت سیستم رآکتوری فوق پیشرفته ای شد که می تواند با استفاده از تکنولوژی سلول های سوختی میکروبی، پلاستیک را به بیوالکتریسیته تبدیل کند.
این پژوهشگر و مخترع که چندی قبل با ساخت رآکتور فوق پیشرفته تجزیه پلاسیتک و تهیه بیوپروتیین های خوراکی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرده بود، با طرح سیستم بیورآکتوری مبدل مونومرهای پلاستیک به انرژی الکتریکی در شاتل های فضایی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات هندوستان را هم از آن خود کرد.
میلانی در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار نمود: این طرح از دو رآکتور نسل جدید تشکیل شده که می تواند انواع مختلف پلاستیک را در ۱۴ ساعت به مونومرهای سازنده آن تبدیل و در ادامه با استفاده از کربن ساخته شده و سیستم پیشرفته سلول سوختی میکروبیال، جریان برق مورد نیاز شاتل های فضایی را تأمین کند.
وی در تشریح روند فعالیت این سیستم فوق پیشرفته اظهار نمود: در بخش نخست این طرح ضایعات پلاستیکی به کمک رآکتور نانوبیولوژیکال، به مونومرهای سازنده تبدیل می شود و راکتور فرمنتور تعریف شده این طرح هم با استفاده از ایزوله های باکتریایی جدید تازه شناسایی شده، کربن را به الکتریسیته تبدیل می کند. در این فناوری میکروارگانیسم ها بعنوان زیست کاتالیست فعالیت می نمایند.
مخترع برتر مسابقات جهانی اختراعات هندوستان و کره جنوبی تصریح کرد: در فرایند تولید الکتریسیته از باکتری، الکترون ها در سلول ها ساخته شده و سپس از راه کانال های پروتئینی بسیار کوچک از غشای سلولی عبور می کنند. سرعت بالای تجزیه انواع مختلف پلاستیک، کارآیی بیشتر، بی نیازی به سیستم استریل و قابلیت استفاده مجدد از سیستم آنزیمی از دیگر مزایای اجرای این طرح است.

میلانی خاطرنشان کرد: سالانه در هر مأموریت فضایی نزدیک به ۲ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم زباله در فضا تولید می شود که با دستیابی به این دانش میتوان میزان آلایندگی و خطرات بیولوژیکی زباله های فضایی در صنعت حمل و نقل هوایی را کم کرد.
مسابقات جهانی اختراعات هندوستان با همکاری فدراسیون جهانی مخترعان (IFIA)، فدراسیون مخترعان اروپا (AEI) و سازمان مالکیت فکری ملل متحد (WIPO) با حضور ۹۲۰ مخترع از کشورهای مختلف جهان از ۱۳ تا ۱۶ دسامبر در کشور هندوستان برگزار شد.
این مخترع جوان پیش تر هم با طراحی و ساخت راکتوربیولوژیکال برای اولین بار در جهان، سرعت تجزیه پلاستیک را به ۱۴ ساعت کم کرد.
اختراع اخیر او هم سیستم بیورآکتوری مبدل مونومرهای پلاستیک به پروتئین خوراکی بود که در هفدهمین دوره مسابقات جهانی اختراعات کره جنوبی (۲۰۲۱ (SIIF مدال طلا را به دست آورد.
میلانی پیشتر هم در فرایند اختراع صابون آنتی باکتریال و آنتی فونگال بر پایه گیاه تایمز، موفق به کشف گونه جدیدی از باکتری ها شد که بعد از عرضه آن به بانک جهانی ژن و داوری های انجام شده، این باکتری به نام او و نام اختصاصی Staphylococcus hominis H.Milani و کد MZ۷۶۸۹۵۳ در پایگاه مرکز ملی پژوهش های بیوتکنولوژی ایالات متحده امریکا (NCBI) ثبت جهانی شد.

1400/10/17
14:42:30
5.0 / 5
524
تگهای خبر: تكنولوژی , تولید , سیستم , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
ابزار اپل - iosTools.ir
iostools.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ابزار اپل محفوظ است

ابزار اپل

معرفی و فروش نرم افزارهای IOS