اتصال ۷۲۰ روستای بالای ۲۰ خانوار خوزستان به شبکه ملی اطلاعات
ابزار اپل: به گزارش ابزار اپل، خوزستان مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان از اتصال ۷۲۰ روستای بالای۲۰ خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات اطلاع داد و اظهار داشت: به دنبال افزایش سطح ارتباطی و بهبود زیرساخت های ارتباطات در مناطق کم برخوردار استان هستیم.
علی صالح نساج در گفت و گو با ایسنا، ضمن اشاره به اجرای طرح های توسعه ای زیرساخت های ارتباطات در خوزستان اظهار نمود: در یک سال گذشته ۷۲۰ روستای بالای ۲۰ خانوار در خوزستان به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند.
وی با اشاره به اینکه اجرای این طرح ها نشان دهنده ارتقا و توسعه پوشش ارتباطی در مناطق کم جمعیت و کم برخودار است، اضافه کرد: به دنبال افزایش سطح ارتباطی و بهبود زیرساخت های ارتباطات در مناطق کم برخوردار استان هستیم.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان ضمن اشاره به طرح های توسعه زیرساخت های ارتباطی در روستاها اظهار داشت: یکی از طرح های در دست اقدام برای توسعه زیرساخت های روستایی، توسعه شبکه فیبر نوری است. در این خصوص ۳۷۲ کیلومتر فیبر نوری روستایی از محل اعتبار طرح USO تأمین شده است.
صالح نساج افزود: با اجرای این خطوط فیبر نوری در استان، ۷۱ سایت تلفن همراه و مرکز مخابراتی در خوزستان زیر پوشش شبکه رفته است.
وی اضافه کرد: در حوزه ایجاد اشتغال و توسعه عرضه خدمات در مناطق روستایی هم ۶۳ مجوز فعالیت دفاتر ارتباطات و فناوری اطلاعات (ICT) روستایی صادر گردیده است که به ایجاد اشتغال و همینطور توسعه عرضه خدمات در مناطق روستایی کمک می نماید.
منبع: iostools.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب