رونمائی از فاز اول طرح اتصال متقابل پیام رسان های ایرانی
ابزار اپل: به گزارش ابزار اپل، فاز اول طرح اتصال متقابل پیام رسان های ایرانی امروز با حضور وزیر ارتباطات رونمایی گردید.
به گزارش ابزار اپل به نقل از ایسنا، قابلیت اینترکانکشن چند روزی است که برروی چهار پیام رسان داخلی فعال گشته است و فاز اول این توانایی امروز با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات و دیگر مسولان و مدیرعامل پیام رسان ها رسما رونمایی گردید.
عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - در این مراسم اظهار نمود: امروز روز بزرگی در صنعت پیام رسان های داخلی و روز به یاد ماندنی و نقطه عطفی در این صنعت است.
وی ادامه داد: سیاست وزارت ارتباطات از آغاز زمانی که مسئولیت آنرا برعهده گرفته ام، پشتیبانی از توسعه خدمات پیام رسان های بومی است و این یک اصل است که ما از انواع خدمات برپایه فناوری برای مردم حمایت نماییم. در همین محدوده بحث توسعه خدمات شبکه های اجتماعی و پیام رسان های داخلی مورد اولویت قرار گرفت. در دولت سیزدهم درصددیم تا از پیام رسان های داخلی حمایت نماییم و هدف اینست که روز به روز بر کیفیت آنها افزود شود.
زارع پور افزود: سال قبل با شرایطی روبه رو شدیم و در آن زمان مسئولیت وزارت ارتباطات چند برابر شد و تمام تلاش خویش را انجام دادیم تا تمام زیرساخت های لازم را در پیام رسان ها برای مردم ایجاد نماییم. با تلاش مجموعه همکاران و سایر مجموعه ها توانستیم امکانات خوبی را در پیام رسان ها داخلی ایجاد نماییم و نتیجه آن هم اینست که روز به روز بر کاربران آنها افزوده می شود. در هیچ یک از پیام رسان ها مشکل خاصی نداشتیم و سیاست این وزارت خانه پشتیبانی از پیام رسان های داخلی است تا خدمات پایدارتر و باکیفیت تری را ارائه کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: همینطور درصدی از کاربران پیام رسان های داخلی، خارجی هستند. این قابلیتی که بوجود آمد بر مبنای یک نیاز بود و تنوع پیام رسان درحال تبدیل شدن به یک تهدید بود. همینطور این مسئله یک جهت گیری جهانی است و در این دو روز، هجمه هایی در رابطه با این طرح انجام شد، در حالیکه اگر اروپا این کار را انجام می داد، همه تعریف می کردند، اما این طرح در ایران و با کمک جوانان ایرانی انجام شد.
ایشان در ادامه سخنانش بیان نمود: استانداردهای ایمنی در این توانایی وجود دارد و این مسیری است که در دنیا شکل گرفته است، برای پیشگیری از انحصار و ایجاد رقابت. همینطور در دنیا قوانین سخت گیرانه ای در این حوزه وجود دارد و کشوری که آینده دیجیتال نداشته باشد، از روی کره زمین حذف می شود، اما سیاست وزارت ارتباطات حمایت تمام قد از پیام رسان و سکوهای داخلی است و خویش را موظف می دانیم هرچه قدر ظرفیت داریم از سکوها و پلت فرم های داخلی حمایت و امکانات باکیفیت را برای مردم فراهم نماییم.
همینطور در این مراسم محمد خوانساری_ رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران اظهار نمود: این امکان خوبی که شاهدیم با کمک شرکتهای دانش بنیان خدمات خوبی را ارائه می دهند واین مسئله سبب شده تا ۳۵ میلیون کاربر یکتا داشته باشیم.
وی ادامه داد: شاید مشکلی که سال قبل به علت اغتشاشات و عدم پاسخگویی پلت فرم های خارجی عنوان شد، اثبات پیام رسان های داخلی را ایجاد کرد و آنها رشد اولیه خویش را انجام داده اند و سال جاری باید به مرحله تثبیت خود برسند. این خدمات می تواند سبب تثبیت پیام رسان های داخلی شود.
همینطور در این مراسم محسن غفاری_ مدیرعامل پیام رسان ایتا اظهار داشت: پروژه اتصال متقابل پیام رسان ها یک ایده چندین ساله بود و در ابتدا چشم انداز مشخصی نداشت و ما خیلی روی آن کار نکردیم اما هم اکنون به علت نیازی که احساس شد با اهتمام وزارت ارتباطات فاز تحقیقاتی آن آغاز شد.
وی ادامه داد: چالش هایی در این حوزه داشتیم که برای وزارت ارتباطات خیلی مهم بود، اول بحث امنیت بود چونکه در این اتصال پروتکلهای بین المللی ایجاد می شود. بعد از آن چالش پایداری بود، پایداری اتصال برای ما مهم و جزو چالش هایی بود که بتوانیم کاری نماییم تا کاربران از این مورد رضایت داشته باشند.
کاظم کیال- مدیرعامل پیام رسان بله هم در این مراسم اظهار نمود: نخستین نکته ای که وجود دارد اینست که این توانایی مخالف انحصار است و ماهم در این خصوص حرکت می نماییم. همینطور ما سابقه اتصال پیام رسان های خارجی به داخلی را داشتیم اما با این توانایی امکان اتصال متقابل پیام رسان های داخلی فراهم گردید. نکته مهم اینست که با ایجاد این طرح همچنان بحث رقابت بین پیام رسان ها وجود دارد.
مهدی انجیدنی- مدیرعامل پیام رسان گپ هم اظهار داشت: ما همیشه در پیام رسان ها با درخواستی از جانب کاربران در خصوص تنوع کاربری مواجه بودیم. در دنیا برای این مطالبه راهکارهای گوناگونی مطرح گردیده است. در ایران و در سالهای گذشته برای پیام رسان گپ پوسته های مختلف طراحی کردیم، اما اتصال متقابل یک قابلیت جذاب بود که می تواند نیاز واقعی کسب و کارها به پیام رسان های ایرانی را افزایش دهد.
وی ادامه داد: از سال قبل در پیام رسان گپ امکانی را مهیا کردیم تا کسب و کارها بتوانند با استفاده از این پیام رسان به تمام کاربران خود پیامک ارسال نمایند که اتصال پیام رسان های ایرانی به یکدیگر می تواند این توانایی را چندین برابر کند.
منبع: ابزار اپل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب